Η δικαίωση του Ηρακλή

Μια ιστορικη ομάδα της Θεσσαλονίκης που δεν είχε καμία ανάμειξη στα στημένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ίσως τελικά γυρίσει πίσω στην Σουπερλίγκα, μια απο τις πιο ιστορικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος, με μεγάλη ιστορία που δεν συγκρίνεται με αυτή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, τον έριξε η Φασιστική ΕΠΟ στην Β εθνική επειδή λέει δεν είχε τα κατάλληλα χαρτιά αδειοδότησης.

Ο Ηρακλής όμως πέρασε στην αντεπίθεση ύστερα απο 2 μήνες που λυδωρήθηκε απο τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης που εξυπηρετούν ομάδες και βέβαια ενάντια στον γηραίο σήμερα δικαιώνεται και επιτέλους ανοίγει η πόρτα ο Ηρακλής να αγωνίζεται την νέα χρονία εκει που ανήκει στην Α Εθνική

Συμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής κέρδισε την αιτηση αναίρεσης

Με ψήφους 2-1 ο Ηρακλής κατάφερε να επιστρέψει την υπόθεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και να διεκδικήσει την παρουσία του στην Σουπερλίγκα

Η απόφαση που βγήκε απο τα δικαστήρια της ΕΠΟ στην επιτροπή εφέσεων

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής :

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ’ αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

 

Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

 

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Ελπίζω να σταματήσει η παρακμή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και επιτέλους να παιχτεί η μπάλα μέσα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια της ΕΠΟ

7

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s