Η χούντα δεν τελείωσε το 73…

Η νέα χούντα που κυριαρχεί την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα έχει καταντήσει εμάς τους Έλληνες να κοιτάμε αποσβολωμένοι το τι γίνεται, υπάρχει μια ενιαιά γραμμή που λέει ότι η Ελλάς φταιεί και ότι ο Έλληνας είναι εκείνος που έφερε την καταστροφή στο οικονομικό σύστημα.

Ότι είμαστε διεφθαρμένος και Τεμπέληδες, ότι έχουμε σοβιετικού τύπου παιδείας(ναι το είπε ο ΓΑΠ) και ότι γενικά ζούμε σε ένα σάπιο κράτος που το φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ…

Ξεχάσαν όμως ότι οι ίδιοι που έφεραν τις αλλαγές και τις ανατροπές, το 81 είναι οι ίδιοι που σήμερα θέλουν να αναμορφώσουν το κράτος.

Οι ίδιοι που επέβαλαν στον Ελληνικό λαό την πουστιά και την λαμογιά, οι ίδιοι που διόρισαν απο το παράθυρο και απο την πόρτα, αρκετό κόσμο και δημιουργήσαν ταξικές διαφορές, οι ίδιοι που ισοπεδώσαν το σύστημα Υγείας με το Ε.Σ.Υ που για άλλο σκόπο φτιάχτηκε και έγινε τελικά ένα μπερδεμένο σύστημα υγείας που αντι να εξυπηρετεί τον πολίτη τον ταλαιπωρεί…

Βέβαια το ίδιο έκαναν και οι φιλελεύθεροι που αποδείχτηκαν στην πράξη χειρότεροι και ανταγωνιστές του πράσινου συστήματος.

Σήμερα η Ελλάδα δέχεται επίθεση απο δυνάμεις που δεν γουστάρουν το κράτος, θέλουν να φτιάξουν ένα νέο κράτος καθαρά ιδιωτικό όπου ο κόσμος θα πληρώνει για όλες τις ανάγκες του, σε υγεία, παιδεία, νερό, ηλεκτρικό, μεταφορές κλπ.

Ιδιωτικές εταιρείες θα ελεγχούν την αγορά εργασίας και την Ελληνική επαρχία, είναι έτοιμοι ακόμα να μας ελέγξουν τα Πετρέλαια και τον Εθνικό μας πλούτο…

Σε αυτή την κατάσταση που μας φτιάξανε ντόπιοι και ξένοι ανθΈλληνες και Νεοναζιστές της σύγχρονης εποχής, υπάρχει κόσμος που όπως μπορεί αντιστέκεται στην κατάσταση αυτή.

Κόσμος βγαίνει σε δρόμους και σε πλατείες, ανεξαρτήτα τι ιδεολογία έχει, είτε είναι ΠΑ.ΣΟΚ, είτε είναι ΝΔ, είτε ΚΚΕ, είτε ΣΥ.ΡΙΖΑ, είτε αναρχικός και φωνάζει,  δεν κοιμάται απο την κοινωνική ειρήνη που θέλει αυτό το σάπιο σύστημα που μας κυβερνά.

Αλλά τι γίνεται όμως, πλέον θεωρείται ποινικά κολάσιμο το δικαίωμα της Απεργίας και της Διαμαρτυρίας;

Φυσικά η αστυνομοκρατία παίζει το ρόλο της, έτσι και έγινε προχτές στο Σύνταγμα όταν τα ΜΑΤ χτυπήσαν κόσμο περίπου 300 άτομα που είχαν κατέβει στην πλατεία συντάγματος, είχαμε συγκρούσεις και μερικές προσαγωγές  απο τις δυνάμεις κρατικής καταστολής με πρόσχημα την παρακόλληση της συγκοινωνίας.

Δεν ξέρω αλλά ο ζόφος που επικρατεί εκεί έξω στους δρόμους, μου θυμίζει κάτι μεταξύ Τσεχοσλοβακίας 1968(η γνώστη Άνοιξη της Πράγας ) και 21 Απρίλιου 1967.

Ελπίζω σύντομα να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε…με αγώνες και με συσπείρωση(αυτό μας λείπει παιδιά η αγάπη και η συσπείρωση θα τους τσακίσει).

και μετά τον Αγγελάκα δώστε βάση στο παρακάτω βίντεο…είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον

ΥΓ

Ραντεβού στους δρόμους και στις πλατείες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s