Πατριωτικό καθήκον η ανατροπή του καθεστώς

Αρθρο 120 του Συντάγματος

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ξεκινάω σήμερα με ένα άρθρο του Συντάγματος που απο την πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού θεωρείται δεδομένο, με βάση λοιπόν τις σημερινές εξελίξεις στην οικονομία και στην πατρίδα μας, βλέπουμε πως οι σύγχρονοί εξουσιαστές όχι μόνο κατέλαβαν με ψεύτικο τρόπο την εξουσία, τάζοντας λαγούς με πετραχείλια(το γνωστό λεφτά υπάρχουν), παραχάραξαν στοιχεία για να αυξήσουν το έλλειμα(σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντάς) και φυσικά πως μας  έμπασαν με την δανειακή σύμβαση και ξεπούλησαν τα πάντα στους Ευρωπαίους για να μην καταρρεύσει το ευρώ απο τους κακούς Έλληνες.

Όλοκληρη προπαγάνδα είχε στηθεί εδώ και καιρό, πρίν δύο χρόνια απο τους Ευρωπαίους και τους δήθεν Έλληνες πολιτικούς, για το πώς θα υπνωτίσουν τον λαό μας, πως θα το εξαθλιώσουν πνευματικά πρώτα και μετά οικονομικά, πως θα τον εξοντώσουν με τα δάνεια στις τράπεζες και με τα ψέμματα τους για ένα βολεμένο μέλλον στο δημόσιο…

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο εχθρός με την πανάθλια  προπαγάνδα τους έχει πιάσει τόπο, διότι ο κόσμος δεν μπορεί να αντιδράσει έχει δεχτεί τόσο μεγάλη ψυχική φόρτιση με δηλώσεις του τύπου λεφτά υπάρχουν, μαζί τα φάγαμε, κόπριτες  και για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι που ακούγονται απο τους εντολοδόχους της Τροίκας και των Τραπεζιτών και αναπαράγονται απο διάφορα ιστολόγια και απο καθεστωτικά ΜΜΕ που δεν σου δίνει το δικαιώμα να αγωνιστείς και να διαμαρτυρηθείς.

Είναι γεγονός ότι οι εντολοδόχοι της Τροίκας τα παίζουν όλα για όλα, για να αναλάβουν οι Πολυεθνικές το κράτος, να εκμεταλλευτούν ξένες μεγάλες εταιρείες τα πετρελαία σε Αιγαίο και σε Ιόνιο, να αγοράσουν μεγάλες εκτάσεις για να φτιάξουν τα δικά τους resorts-φρούρια και βέβαια να δημιουργήσουν ένα κράτος-πρότυπο στην Ε.Ενωση που θα λειτουργεί με βάση κανόνες ιδιωτικού δικαίου.

Παίζουν τόσο καλά το παιχνίδι που μας εκβιάζουν για την έκτη δόση του μνημονίου, δεν θέλουν εκλογές διότι γνωρίζουν ότι στην προεκλογική περίοδο θα βγούν χαρτιά που θα τους κάψουν…άσε που ο αρχηγός τους, θα την κάνει σε αυτή την φάση.

Για αυτό δεν τολμάνε να πάνε σε εκλογές,  προσπαθούν απο το καθε τι να σωθούν οι προδότες, έχουν καταλάβει ότι η υπομονή του κόσμου που τους υποστηρίζει έχει τελειώσει…

Η μοναδική  πατριωτική θέση και ταυτόχρονα ταξική(και οχι νεοταξική όπως θέλουν οι νεοφιλεύθεροι φασίστες) είναι η ανατροπή τους, όσο πιο πολύ κρατούνται στην εξουσία τόσο πολύ πλησιάζει  το πλήρες ξεπούλημα της Χώρας.

Ακούστε με προσοχή  τι λέει ο οικονομολόγος  Καζάκης για το ψεύτικο έλειμμα.

To τραγούδι αφιερωμένο σε όλους μας

One response to “Πατριωτικό καθήκον η ανατροπή του καθεστώς

  1. Η κατάσταση θα φτάσει πολύ σύντομα στο απροχώρητο… το «λίπος» τελειώνει και σε λίγο ο λαός θα αρχίσει να πεινάει. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να αναθεωρήσουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για όλα τα δεινά μας και να φτιάξουμε μέσα από ένας είδος μιας νέας εθνοσυνέλευσης (χωρίς να περιμένουμε αναθεωρητική βουλή) μια σειρά από αρχές και κανόνες κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο εκλέγονται οι εκπροσώπου του λαού. Κατά την γνώμη μου πρέπει να υιοθετηθεί και να εφαρμοστή η δυνατότητα ονομαστικών υποψηφιοτήτων που χωρίς το 3% πανελλαδικά αλλά μόνο με το εκλογικό μέτρο ανά εκλ. περιφέρεια θα δίνει την δυνατότητα να εκλεγούν προσωπικότητες χωρίς την υποχρεωτική ένταξη τους σε κομματικούς μηχανισμούς. Αυτή θα πρέπει να είναι η επόμενη πολιτική επανάσταση των Ελλήνων και πρέπει να γίνει με σύνεση και θάρρος από όλους μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s