Δημοκρατία τέλος

Τελειώσαμε κύριοι και το έλεγα πριν καιρό, ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει δεν θα είναι  απο το λαό, αλλά θα αποτελείται απο συγκεκριμένα άτομα με συγκεκριμένες απόψεις για να περάσουν τα απαράδεκτα μέτρα και την νέα δανειακή σύμβαση.

Σήμερα λοιπόν 11-11-2011 έγινε αυτό που φοβόμουνα, έφυγε ο Γιωργάκης και ανέλαβε ο σύμβουλος του και κολλητός του Τρισέ ο Λουκάς Παπαδήμος.

Χωρίς να έχει κάποια συνταγματική επιβραβευσή ο κύριος Παπαδήμος έγινε πρωθυπουργός με το deal που έγινε απο την ΝΔ, το ΠΑ.ΣΟΚ και το ΛΑ.ΟΣ.

Τρία κόμματα που έβαλαν ουσιαστικά την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της Ελλάδος.

Κακά τα ψέμματα κύριοι έχουμε τελειώσει εντελώς, ο κύριος Παπαδήμος δεν ειναι ο άνθρωπος του λαού, δεν έχει κατέβει στην πολιτική σκηνή και δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία, είναι ένα άνθρωπος τραπεζίτης που είναι το τσιράκι των αφεντικών της Ευρώπης.

Ο ΓΑΠ έκανε την δουλειά του δύο χρόνια και έφερε την Ελλάδα εδώ που την έφερε στο σήμερα, σε μια Ελλάδα που δεν έχει πληρώσει μισθούς και συντάξεις, που αναγκάζεται να βάλει ανθρώπους σε εφεδρεία, σε μια Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό και σε μια Ελλάδα που όλοι βάζουν το κομματικό τους συμφέρον πάνω από το Εθνικό.

Ο Σαμαράς έκανε την λάθος επιλογή να ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου διότι δεν έχει το πολιτικό σθένος να πεί το σθεναρό ΟΧΙ ενάντια στην κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου.

Απο την άλλη το ΛΑ.ΟΣ που είχε και βουλευτή που είχε αποκαλέσει τους Υπουργούς γομάρια μέσα στην βουλή, τώρα καλείτε να συνεργαστεί με τα γομάρια αυτά…

Όλα για την καρέκλα δηλαδή και όλα για την θέση εξουσίας, πραγματικά με θλίβει η στάση αυτή και επιβεβαιώνει εμένα που έλεγα και επέμενα σε διάφορους οπαδούς του ΛΑ.ΟΣ που λέγανε για Πατρίδα, για Έθνος και για Εθνικό κράτος ότι όλα αυτά ειναι βλακείες γιατί εξυπηρετούν κάποιους κακούς σκοπούς και να που το ΛΑ.ΟΣ έπαιξε το ρόλο του δούρειου ίππου.

Τώρα τι κάνουμε θα μου πείς;

Περιμένουμε, ηρεμούμε δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης η βγαίνουμε στο δρόμο και στις πλατείες;

Νομίζω με το ταπεινό μυαλό μου ότι ο αγώνας δεν χάθηκε και δεν τελείωσε, μπορεί να έφυγε ο ΓΑΠ που μας έφερε στην καταστροφή αλλά η πολιτική παρέμεινε η ίδια και αυτό πρέπει να ατσαλώσει την θέληση μας…

Δεν είναι καιρός για αναβολές  η  μάχη για την ελευθερία της χώρας μας απο τους δανειστές, απο το ευρώ πρέπει να δωθεί εδώ και τώρα.

Το δίλλημα ειναι απλό  με το ευρώ  με υπανάπτυξη και με λιτότητα μιας τουλάχιστον δεκαετίας ή με το δικό μας νόμισμα και με την αυτονομία της οικονομίας και με κύρηξη απεχθούς χρεούς.

Αφιερώνω στο κύριο Παπαδήμο και στους πολιτικούς των τριών κομμάτων το επόμενο τραγούδι των Metallica(που ξεπουλήθηκαν και αυτοί το τελευταίο διάστημα για τα φράγκα…)

ΥΓ

Διαβάστε στο παρακάτω Link στοιχεία απο το βιογραφικό του κυρίου νέου κατοχικού Πρωθυπουργού της Μέρκελ και τον αγορών

http://epamdytikisattikis.wordpress.com/2011/11/08/%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3/

One response to “Δημοκρατία τέλος

  1. Πρέπει ο λαός να δράσει με τρόπο που να τους δείξει ότι πλέον τους έχει φτύσει κατάμουτρα. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Από δω και μπρος ας μιλήσει η οργή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s