Το μήνυμα της Ανατροπής!!!

Προβληματίζομαι το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια ειναι ότι οι πιέσεις που δεχόμαστε σε διάφορους τομεις, μας έχουν κάνει πολύ ευαλωτούς, ευέξαπτους και ανυπόφορους.

Δεν ξέρω αν ή ολή κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ειναι ένα βήμα πριν το τελικό μας χαμό, αλλά σίγουρα τα σημάδια μας οδηγούν ώς εκεί, χιλιάδες μειώσεις μισθών και κατάργηση επιδομάτων, ανελέητα απάνθρωπα χαράτσια και φυσικά μια τάση συνολικής μιζέριας επικρατεί σε όλο το φάσμα της χώρας.

Ο καθένας με το βάρος αυτό που έχει στους ώμους του, προσπαθεί να δεί πως θα ζήσει την επόμενη ημέρα, μια ημέρα πυο δεν θα ξέρεις αν θα έχει όντως την εργασία σου, που δεν θα ξέρεις ότι μπορεί να μειωθεί και πιο κάτω ο βασικός σου μισθός και θα ζείς με την μόνιμη ανασφάλεια των καιρών.

Η ανασφάλεια ειναι η πιο στάνταρ εκδοχή της ζωής μας, πλέον κανείς δεν μπορεί να ειναι σίγουρος για το πιθανόν τρόπο να επιβιώσει.

Θα μου πεις και τι με αυτό;

Ψυχικά ο κόσμος σβήνει και αυτό ειναι το ανησυχητικό…ο κόσμος αν δεν ανατρέψει τον λαό αυτό και δεν βρει το κουράγιο να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την χώρα σε μια ομαλότητα και σταθερότητα θα γίνουμε η ταφοπλάκα της Ελλάδος.

Χιλιάδες νέοι φεύγουν εκτός Ελλάδος για να αναζητήσουν την τύχη τους και μένουν πίσω με ανθρώπους πάνω απο 50 ετών, είμαστε ένας απο τους γηραιότερους λαούς της Ευρώπης…αυτό δεν έιχε γίνει πότε, ούτε την εποχή του 20 που έφευγαν οι καραβιές για την Αμερική.

Δεν  αξίζουμε να μας λένε Έλληνες…διότι πολύ απλά όσο πιο πολύ ανεχόμαστε την κατάσταση αυτή τόσο ντροπιάζουμε τους προγόνους μας.

Δεν ειμαι Εθνικιστής προς θεού, ούτε κάποιος δήθεν διανοούμενος εκφράζω την απλή άποψη μου και βλέπω πέρα απο ταμπέλες

Πρέπει να τους ανατρέψουμε  όλους αυτούς που μας οδηγούν στο χαμό μας εδώ και τώρα…και να πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ ώστε ο λαός να πάρει τις αποφάσεις του.

Κλείνω με ένα συγκρότημα που αγαπώ και μου αρέσει ο σκοτεινός λυτρωτικός  ήχος.

Λέγονται Madrugada και ειναι Νορβηγοί που έγιναν γνωστοί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Advertisements

One response to “Το μήνυμα της Ανατροπής!!!

  1. Οι εκλογές κόβονται και ράβονται στα μέτρα τους. Θα ισχύσει όπως ακούω νέος εκλογικός νόμος που θα δίνει αυτοδυναμία σε όποιο κόμμα συγκεντρώσει ποσοστό 32% και άνω (αντί 42% σήμερα). Και κανένας να μην έχει αυτοδυναμία, όλοι τους είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν. Φαντάσου όλοι οι ανίκανοι να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας!!!!!!!!!!
    Άμεση δημοκρατία τώρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s